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TIME DOMAIN MEASUREMENTS OF THE DIELECTRIC PROPERTIES OF FROZEN FISH = MESURES DANS LE DOMAINE DU TEMPS DES PROPRIETES DIELECTRIQUES DES POISSONS CONGELESKENT M.1975; J. MICROWAVE POWER; CANADA; DA. 1975; VOL. 10; NO 1; PP. 37-48; BIBL. 18REF.Article

EFFETTI INDOTTI DALLA COTTURA SUL CONTENUTO IN ALCUNE VITAMINE DI DIVERSE SPECIE DI PESCI SURGELATI = EFFETS DE LA CUISSON SUR LE CONTENU EN VITAMINES DE DIVERSES ESPECES DE POISSONS CONGELESMIUCCIO C; FLORIDI S; SCHIESSER A et al.1974; BOLL. SOC. ITAL. BIOL. SPER.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 50; NO 3; PP. 131-135; BIBL. 16REF.Article

EINFLUSS DER VERPACKUNGSMITTEL AUF DIE QUALITAET UND QUANTITAET GEFRORENER FISCHE. = INFLUENCE DES MOYENS D'EMBALLAGE SUR LA QUALITE ET LA QUANTITE DES POISSONS CONGELESWAGNER H.1976; SEEWIRTSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 8; NO 12; PP. 755-756; BIBL. 3 REF.Article

EFFETTI INDOTTI DALLA COTTURA SULLA COMPOSIZIONE IN ACIDI GRASSI DEI LIPIDI DI DIFFERENTI SPECIE DI PESCI SURGELATI. II. COMPOSIZIONE IN ACIDI GRASSI LIBERI = EFFETS INDUITS PAR LA CUISSON SUR LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS DES LIPIDES DE DIFFERENTES ESPECES DE POISSONS CONGELES. II. COMPOSITION EN ACIDES GRAS LIBRESQUAGLIA GB; AUDISIO M; FABRIANI G et al.1974; BOLL. SOC. ITAL. BIOL. SPER.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 50; NO 4; PP. 161-167; BIBL. 3 REF.Article

SOME PROPERTIES OF THE LIQUID PORTION IN THE FROZEN FISH MUSCLE FLUID.OHTA F; TANAKA K.1978; BULL. JAPAN. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1978; VOL. 44; NO 1; PP. 59-62; ABS. JAP.; BIBL. 18 REF.Article

THE ROLE OF FORMALDEHYDE AS A PROTEIN CROSSLINKING AGENT ACTING DURING THE FROZEN STORAGE OF COD = ROLE DU FORMOL EN TANT QU'AGENT DE RETICULATION DES PROTEINES AGISSANT PENDANT LA CONSERVATION A L'ETAT CONGELE DU CABILLAUDCONNELL JJ.1975; J. SCI. FOOD AGRIC.; G.B.; DA. 1975; VOL. 26; NO 12; PP. 1925-1929; BIBL. 12REF.Article

PROPRIETES MECANO-STRUCTURALES DES POISSONSUMANTSEV AZ.1975; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1975; NO 3; PP. 178-180Article

EFFETTI INDOTTI DALLA COTTURA SULLA COMPOSIZIONE IN ACIDI GRASSI DEI LIPIDI DI DIFFERENTI SPECIE DI PESCI SURGELATI. I. COMPOSIZIONE IN ACIDI GRASSI TOTALI = EFFETS INDUITS PAR LA CUISSON SUR LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS DES LIPIDES DE DIFFERENTES ESPECES DE POISSONS CONGELES. I. COMPOSITION EN ACIDES GRAS TOTAUXQUAGLIA GB; AUDISIO M; FABRIANI G et al.1974; BOLL. SOC. ITAL. BIOL. SPER.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 50; NO 4; PP. 154-160; BIBL. 8 REF.Article

QUALITY PROBLEMS OF FISH FROZEN ABOARD = PROBLEMES DE QUALITE DU POISSON CONGELE A BORDAMANO K.sdIN: JOURN. INST. INT. FROID; TOKYO; 1974; S.L.; DA. S.D.; PP. 1-12Conference Paper

CONTROL OF THAW RIGOR BY MANIPULATION OF TEMPERATURE IN COLD STORE = MAITRISE DE LA RIGIDITE A LA DECONGELATION PAR CONTROLE DE LA TEMPERATURE DANS LES ENTREPOTS FRIGORIFIQUESMCDONALD I; JONES NR.1976; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1976; VOL. 11; NO 1; PP. 69-71; BIBL. 3REF.Article

INFLUENCE DES TEMPERATURES NEGATIVES SUR LA RIGIDITE DE LA CHAIR DE POISSONZAJTSEV VP; BELOVA ZI; GURVITS VG et al.1974; RYB. KHOZ.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO NO 12; PP. 55-57Article

AN ENZYMIC METHOD FOR DIFFERENTIATING THAWED AND FRESH FISH FILLETSREHBEIN H; KRESS G; SCHREIBER W et al.1978; J. SCI. FOOD AGRIC.; GBR; DA. 1978; VOL. 29; NO 12; PP. 1076-1082; BIBL. 19 REF.Article

CARACTERISTIQUES PHYSICO-CHIMIQUES DES POISSONS CONGELES PAR CONTACT AVEC LE FREON-12KONEVA VV.1977; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1977; NO 1; PP. 83-85; BIBL. 5 REF.Article

OBJECTIVE EVALUATION OF TEXTURE OF MINCED BLACK ROCKFISH (SEBASTES SPP.) DURING FROZEN STORAGE.PATASHNIK M; MIYAUCHI D; KUDO G et al.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 3; PP. 609-611; BIBL. 4 REF.Article

A COMPARATIVE STUDY OF FREEZING QUALITIES OF SEAFOODS OBTAINED BY USING DIFFERENT FREEZING METHODS.AURELL T; DAGBJARTSSON B; SALOMONSDOTTIR E et al.1976; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 41; NO 5; PP. 1165-1167; BIBL. 3 REF.Article

FISH MUSCLE IN THE FROZEN STATE: TIME DEPENDENCE OF ITS MICROWAVE DIELECTRIC PROPERTIES = MUSCLE DE POISSON A L'ETAT CONGELE: DEPENDANCE, PAR RAPPORT AU TEMPS, DE SES PROPRIETES DIELECTRIQUES A L'EGARD DES MICRO-ONDESKENT M.1975; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 1; PP. 91-102; BIBL. 12 REF.Article

MEASURING CHANGES THAT OCCUR DURING FROZEN STORAGE OF FISH: A REVIEW = MESURE DES MODIFICATIONS INTERVENANT PENDANT LE STOCKAGE DU POISSON A L'ETAT CONGELE: REVUEMILLS A.1975; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 5; PP. 483-496; BIBL. 4 P.Article

SOLUBILIZATION OF COD MYOFIBRILLAR PROTEINS AT LOW IONIC STRENGTH BY SODIUM PYRUVATE DURING FROZEN STORAGE = SOLUBILISATION DES PROTEINES MYOFIBRILLAIRES DE CABILLAUD PAR UNE SOLUTION DE PYRUVATE DE SODIUM A FAIBLE FORCE IONIQUE AU COURS DE L'ENTREPOSAGE A L'ETAT CONGELETRAN VD.1975; J. FISH. RES. BOARD CANADA; CANADA; DA. 1975; VOL. 32; NO 9; PP. 1629-1632; ABS. FR.; BIBL. 18REF.Article

STUDIES ON THE CONTROL OF DENATURATION OF FISH MUSCLE PROTEINS DURING FROZEN STORAGE. III. PREVENTIVE EFFECT OF SOME AMINO ACIDS, PEPTIDES. ACETYLAMINO ACIDS AND SULFUR COMPOUNDS = ETUDE DE LA MAITRISE DE LA DENATURATION DES PROTEINES MUSCULAIRES DE POISSONS AU COURS DE L'ENTREPOSAGE A L'ETAT CONGELE. III. EFFET PREVENTIF DE QUELQUES ACIDES AMINES ET PEPTIDES. ACIDES ACETYLAMINES ET COMPOSES SOUFRESNOGUCHI S; MATSUMOTO JJ.1975; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1975; VOL. 41; NO 2; PP. 243-249; ABS. JAP.; BIBL. 12 REF.Article

ULTRASTRUCTURAL CHANGES DURING FROZEN STORAGE OF COD (GADUS MORHUA L.). II. STRUCTURE OF EXTRACTED MYOFIBRILLAR PROTEINS AND MYOFIBRIL RESIDUES = MODIFICATIONS DE L'ULTRASTRUCTURE DU CABILLAUD (G.M. L.) AU COURS DE L'ENTREPOSAGE A L'ETAT CONGELE. II. STRUCTURE DES PROTEINES MYOFIBRILLAIRES EXTRAITES ET DES RESIDUS DES MYOFIBRILLESJARENBACK L; LILJEMARK A.1975; J. FOOD TECHNOL.; G.B.; DA. 1975; VOL. 10; NO 3; PP. 309-325; H.T. 6; BIBL. 1 P. 1/2Article

ETUDE DE LA PREVENTION DU BRUNISSEMENT DE LA BONITE ET DE L'ALBACORE EN CONSERVE (COLORATION ORANGE). IV. DECOMPOSITION DU GLYCOGENE DANS LA CHAIR CONGELEE DE LA BONITE DANS L'EAU GLACEE ET A L'AIR A -3OCISHIKAWA S; NAKAMURA K; FUJII Y et al.1975; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1975; VOL. 41; NO 3; PP. 315-320; ABS. ANGL.; BIBL. 8REF.Article

COMPARISON OF PROTEOLYTIC PROCESSES IN FROZEN MINCED MEAT AND SAUSAGES FROM BALTIC HERRING = COMPARAISONS DES PROCESSUS PROTEOLYTIQUES DANS LA CHAIR HACHEE CONGELEE ET DES SAUCISSES PREPAREES AVEC DU HARENG DE LA BALTIQUEKOLAKOWSKI E; FIK M; GAJOWIECKI L et al.1974; NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 18; NO 5; PP. 503-509; ABS. ALLEM. RUSSE; BIBL. 10 REF.Article

HISTOLOGISCHE VERAENDERUNGEN IN KARPFENMUSKELN UNTER SIEBEN DEFINIERTEN GEFRIERBEDINGUNGEN = MODIFICATIONS HISTOLOGIQUES DES MUSCLES DE CARPE SOUS SEPT CONDITIONS DE CONGELATION DEFINIESPARTMANN W; SCHLASZUS H.1973; KAELTETECH.-KLIMATIS.; DTSCH.; DA. 1973; VOL. 25; NO 1; PP. 3-13 (9 P.); ABS. ANGL. FR.; BIBL. 5 REF.Serial Issue

QUALITY OF TUNA MEAT FROZEN ABOARD WITH REFERENCE TO FRESHNESS OF THE FISH AND FREEZING CONDITION = QUALITE DU THON CONGELE A BORD, AVEC ETUDE, EN PARTICULIER, DE LA FRAICHEUR DU POISSON ET DES CONDITIONS DE CONGELATIONTANAKA T; KONAGAYA S; YAMABE K et al.sdIN: JOURN. INST. INT. FROID; TOKYO; 1974; S.L.; DA. S.D.; PP. 1-16; BIBL. 9 REF.Conference Paper

STUDIES ON TRANSPORTATION OF WET FISH. I: IMPACT OF PACKAGING ON COSTCHATTOPADHYAY P; BOSE AN.1978; J. FOOD SCI. TECHNOL.; IND; DA. 1978; VOL. 15; NO 6; PP. 221-223; BIBL. 2 REF.Article

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